Möten, konferenser och kongresser

Vi hjälper dig att arrangera framgångsrika vetenskapliga konferenser och kongresser, hybrid, fysiskt eller digitalt

Senaste nyheterna

Mästerlig Deltagarhantering: Nyckeln till En Framgångsrik Konferens eller Kongress

Att organisera en konferens eller kongress är en komplex uppgift som kräver skicklig hantering av många detaljer. Deltagarhantering och registrering är en av de mest kritiska aspekterna av detta arbet...

Vetenskapliga konferenser – Meetx Framgång och Framåt

När det nu börjar lacka mot jul finns det en hel del highlights att belysa. Med nära 75 genomförda konferenser och kongresser under 2023, ett attraktivt avtal med KTH, en framgångssaga och flera go...

Pressmeddelande: Meetx vinner förtroendet att arrangera KTH:s vetenskapliga konferenser och kongresser

Göteborg, 2023-12-18   – Meetx, en av Sveriges främsta professionella konferensarrangörer (PCO), tillkännager idag att dem återigen vinner upphandlingen som avser att leverera vetenskapliga...

Smart Budgetering för Vetenskapliga Konferenser i Lågkonjunktur: En Guidning för Framgång

Att planera och genomföra vetenskapliga konferenser är en utmaning i sig, och när ekonomin går igenom en lågkonjunktur blir det ännu viktigare att vara strategisk med budgeten. I detta blogginlägg kom...

Din långsiktiga samarbetspartner

Våra uppdrag inkluderar allt från att boka lämpliga konferensfaciliteter till att vara ett organisatoriskt, administrativt och kreativt stöd genom planeringsprocess och i genomförandet av arrangemanget samt vid uppföljningsarbete. Meetx genomför inför varje konferens en SWOT-analys för att i ett tidigt skede kunna förutse utmaningar och hitta de bästa lösningarna. Efter detta skapas en budget som upprättas och underhålls av Meetx seniora projektledare allt för att uppdragsgivaren skall kunna känna sig trygg under hela processen. Meetx tar även fram marknadsstrategier och digitala lösningar, allt efter uppdragsgivares syfte och mål.

Under många år har vi hjälpt svenska företag och organisationer att planera och genomföra lyckade möten både i Sverige och internationell, allt från den lilla interna säljkonferensen till det stora arrangemanget med deltagare från hela världen. Låt oss bli din långsiktiga samarbetspartner!

Vi arbetar för hållbarhet
– från helhet till detaljer

Vårt hållbarhetsarbete och engagemang bygger på en successiv anpassning av verksamheten och strävan efter att integrera hållbarhetsaspekten i vårt utbud av produkter och tjänster. Vi ställer tydliga krav om hållbarhet på våra samarbetspartners och verkar aktivt för att påverka våra kunders engagemang för hållbarhet. Summan av alla åtgärder leder vårt hållbarhetsarbete framåt och innebär att ständiga förbättringar uppnås både internt och externt.

Lyssna till våra medarbetare berätta om projektledning och abstracthantering

Vad våra kunder säger

ICOLD-CIGB 2023

”Overall we are very happy and satisfied with our collaboration with, and the help we got from Meetx and will highly recommend any conference organiser to work with them.”

Anders Isander, Gothenburg, Sweden
Chairman of the Organizing Committee
ICOLD Annual Meeting 2023
Head of Dam Safety and Security, Uniper Swedish Hydro Operations.
Member of the Executive Committee, SwedCOLD (Former president)

HLR Congress 2021

”We are happy for the long and good relationship we have with Meetx and see them as a very competent Conference organizer.”

Bodil Berggren, Generalsekreterare / General Secretary
Svenska HLR rådet (The Swedish Resuscitation Council)

Nyheter

Senaste nytt från Meetx. Alla nyheter samlar vi på nyhetssidan.

Se alla nyheter

Medlemskap

Bli vår vän


Ta del av nyheter, aktuella events och nyheter från oss på Meetx. Fyll i dina uppgifter nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer behandla dina personuppgifter? Läs mer om det i vår integritetspolicy.