Information om coronaviruset


Information om coronaviruset

Våra besökares och medarbetares hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet och vi följer naturligtvis våra myndigheters rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset.

Sedan den 12 mars 2020 gäller att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare inte får hållas i Sverige. Regeringen tog den 27 mars beslut, på rekommendation av Folkhälsomyndigheten, att ytterligare begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med söndag den 29 mars. Beslutet, som gäller tills vidare, innebär att den tillåtna gränsen för antalet deltagare sänks från 500 till 50 personer. Sweden Meetx och våra kunder agerar självklart i enlighet med detta beslut i samtliga avseenden det påverkar vår verksamhet.

Vi har en komplex situation med många inblandade som påverkas, och vi får många frågor kring konsekvenser och åtgärder. Vi uppdaterar vår webbsida så snart vi kan och ber om er förståelse för att vi kan behöva lite tid innan vi kan delge ny information om vad som gäller, och ge svar på alla de frågor som uppstår. 

Läs mer om Covid-19 på Folkhälsomyndigheten.se

Ta del av aktuell reseinformation på UD/ Sweden Abroad

Kontakta oss

Det går också bra att kontakta oss direkt via telefon eller mail på:


E-mail: info@meetx.se
Tele: +46 (0)31 708 86 90