Göteborg & Svenska Mässan


Sweden MEETX
Om Göteborg & Svenska Mässan

Göteborg och Svenska Mässan är perfekt för dig som vill arrangera ett möte, konferens, kongress eller bara vill komma och uppleva denna fantastiska stad!


Svenska Mässan & Gothia Towers

Svenska Mässan och Gothia Towers under samma tak samlar kraftfulla förutsättningar för arrangemang av toppklass. En unik miljö för kompletta möten. Vi erbjuder lokaler, teknik, kompetens och service i toppklass!

Här är det gångavstånd till shopping, nattliv, nöjespark och museer och teatrar. På Gothia Towers finner du såväl boende som restauranger och nöjen. Läs mer om


Svenska Mässan
Gothia Towers

Göteborg

Göteborg har en gedigen erfarenhet av att ta emot och arrangera stora och små möten och evenemang. Ett välutvecklat och fungerande nätverk mellan stad, universitet, näringsliv och organisationer möjliggör snabba och professionella helhetslösningar.

I Göteborg är det gångavstånd mellan möteslokaler, hotell, restauranger, butiker och nöjen. Här finns Skandinaviens största kongressanläggning, Svenska Mässan, världskända varumärken, ledande industrier och universitet. Mötesupplevelsen förhöjs av det stora utbudet av kultur, nöjen och utomhusaktiviteter i såväl staden som skärgården.

Du kan läsa mer om Göteborg som mötesstad på Göteborg Convention Bureau’s hemsida.


Göteborg Convention Bureau