Sommarhälsning 2020 – Meetx

 

Sommar, sommar, sommar…

… och Corona

Vi är nu inne på den första sommarmånaden enligt kalendern. Juni månad som för många representerar grönska, värme, midsommar, studenter, skolavslutningar, färska svenska jordgubbar, semester, avslut och vila. Detta är bara några få saker som kan nämnas.

Dessvärre har många av dessa saker kommit i skymundan av ett virus som lamslog en hel industri, vår industri, mötesindustrin. COVID-19, i folkmun kallat Corona. Vi skulle kunna ägna hela detta nyhetsbrev och sommarhälsning till att prata om alla oönskade effekter som detta virus har orsakat oss.

Men det tänker vi inte göra. Erfarenhet har lärt oss att efter regn kommer solsken, att det som inte dödar oss gör oss starkare, ja metaforerna för att resa sig från en motgång är många och ni förstår nog poängen. Det är lätt att i ett sådant här extraordinärt läge bli nedslagen, men vi väljer istället att se våren 2020 som ett tillfälle att utvecklas. Inte bara för denna unika tid utan för framtiden.

Det finns få saker som föder bättre sammanhållning, kreativitet, tillit och hopp som när man ställs inför en kris. Ni kan bara tänka er vilket team ni kommer att möta till hösten!

Midsommar står för dörren och tids nog en välförtjänt sommarsemester för oss alla. Som grädde på glassen så verkar också vädret vara med oss.

Vi vill också med inspiration från skolans värld ge er en sommarläxa då vi på Meetx tycker det är viktigt att ha kul och våga vara barnslig ibland.

  • Äta minst fem glassar
  • Sova länge på morgonen
  • Bygg minst ett sandslott
  • Bada minst tre gånger
  • Plocka en blombukett
  • Ha minst ett vattenkrig
  • Gräva med tårna i sanden
  • Läsa minst två böcker

Glöm inte att besöka våra sociala kanaler för att se vad vi gör, har gjort och har på gång framöver. Ni hittar oss på Facebook, Instagram och LinkedIn.
För att sprida lite glädje under sommaren till oss på Meetx och för alla andra som följer oss, posta och tagga oss gärna när ni gör er sommarläxa. #meetxsommar2020, #meetx och @meetxpco

Från oss alla till er alla en riktigt Glad Sommar!


Qries