Sweden Meetx expanderar och nyanställer

Det går bra för konferens- och kongressarrangören Sweden Meetx. För att hantera alla kongresser som är kontrakterade för år 2017 och framåt utökar man nu personalstyrkan med två personer.

Sweden MeetX

– Vi är glada att hälsa Jorge Gómez och Jenny Dagberg välkomna till oss. Båda har mångårig erfarenhet av mötesbranschen och de blir en ypperlig förstärkning till vårt kunniga team, säger Marie Jacobsson, operativ chef Sweden Meetx.

Jorge Gómez kommer närmast från en tjänst som projektledare och tournament secretary för Gothia Cup, världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Han har sedan tidigare många års erfarenhet från både hotell- och konferensbranschen, och har stor vana av kongressadministration med abstracthantering. På Meetx kommer Jorge att arbeta som projektledare för de vetenskapliga konferenserna.

– Vi märker en ökad efterfrågan på kunskap och erfarenhet vid abstracthantering och därför förstärker vi denna sektion, säger Marie Jacobsson.

Jenny Dagberg har arbetat inom Svenska Mässan koncernen sedan 2006, senast som personalkoordinator på Gothia Towers, affärsområde restaurang, med planering för Mässor och Event & Catering. Hon har varit verksam inom mötesindustrin även under sina tidigare yrkesår, bl a hos Skistar med arrangemang av företagsmöten och aktiviteter i Åres skidbackar. Jenny tillhör hotell- och delegatavdelningen på Meetx, som nu växer till 8 personer.

– Alla ingångna kontrakt om konferenshantering för de kommande åren och de nya samarbetsavtal vi skrivit med olika destinationer har resulterat i att det blev dags för oss att utöka vår organisation. Det känns tryggt att vi har lyckats säkra den fortsatta kvaliteten på våra tjänster med så utmärkta rekryteringar, säger Marie Jacobsson.