Sweden MEETX

Meetx expanderar och söker två drivna projektledare

Sweden MEETX AB är en ledande PCO i Sverige ”Professionell Conference Organiser” och marknadsledande inom sitt segment i Göteborg. Sweden MEETX är en innovativ, driven och kompetent partner och erbjuder tjänster till företag, organisationer och myndigheter som vill genomföra effektiva och utvecklande möten, kongresser och konferenser i Sverige och utomlands.

Sweden MEETX AB är ett dotterbolag till Bok & Bibliotek i Norden AB som ägs av Svenska Mässan Stiftelse. I Svenska Mässan-koncernen ingår även Gothia Towers AB och Svenska Mässor och Möten AB. Sweden MEETX har sitt huvudkontor i Göteborg och tar uppdrag i Sverige och internationellt.

Vi söker nu två drivna projektledare
Vi expanderar och utökar nu vår personalstyrka med två projektledare. Vi söker dig som är ambitiös, driven samt har förståelse för kundens behov och förväntningar. Som medarbetare på Sweden MEETX blir du en del i vårt glada team med 15 personer, där teamet tillsammans har ett gemensamt ansvar för ett antal kunder och genomföranden av konferenser.

Som projektledare ansvarar du för att projektleda ett flertal konferenser i tätt samarbete med våra projektkoordinatorer, säljare och marknadsansvarig. Som projektledare arbetar du konsultativt mot dina uppdragsgivare och har det övergripande ansvaret för upplägg, tidplan, budget och rapportering i dina projekt. Du leder och fördelar projektgruppens arbete och ser till att dina medarbetare känner sig engagerade och motiverade. Du rapporterar fortlöpande projektets framsteg och avvikelser och planerar åtgärder. Du kommer i olika omfattning att arbeta med flera projekt parallellt. Konferenserna genomförs på olika orter i framförallt Sverige, men även internationellt.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av projektledning av kongresser/konferenser, gärna av vetenskaplig karaktär. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Goda kunskaper i Office-paketet är en förutsättning för att du skall kunna arbeta effektivt. Är du dessutom insatt i de senaste tekniska lösningarna för möteskommunikation är det en merit. Du skriver och talar svenska och engelska flytande. Gedigen kunskap om abstract och vetenskaplig programhantering är meriterande.

Du är en tydlig kommunikatör som kan anpassa dig till olika situationer och du vinner lätt förtroende hos dina kunder och medarbetare. Du är både strukturerad och kreativ och du har stor erfarenhet av att leda, planera och ansvara för kongress-, konferens- och evenemangsprojekt. Arbetsbelastningen är under perioder hög och kräver att du är flexibel och trivs i ett högt arbetstempo utan att tappa fokus och helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi sätter stort värde på ett positivt förhållningssätt i alla relationer.

Sista ansökningsdag: 28 oktober 2016, tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
Tillträde: Snarast
Anställningsform: Heltid, en tjänst är tillsvidare och en tjänst är ett vikariat (1 år med möjlig förlängning).
Ort: Göteborg

Sök tjänsten via Svenska Mässan här: svenskamassan.se/sv/jobb/lediga-tjanster/


 


Sweden MEETX AB är ett dotterbolag till Bok & Bibliotek i Norden AB som ägs av Svenska Mässan stiftelse. När du söker tjänster på Sweden MEETX AB gör du det via Svenska Mässan.