Referenser

”De internationella konferenserna Admos2021 och Composite2021 var till en början planerade att hållas IRL på Chalmers, Göteborg men fick plötsligt planeras om till en digital version pga pandemin vilket Meetx var snabba med att hitta en lösning på. Med hjälp av deras tekniska samarbetspartner kunde vi arrangera lyckade online event och vi kunde känna oss trygga med den teknikkunniga personalen bakom plattformen. Projektledaren från Meetx som har varit den närmaste kontaktpersonen för dessa 3-dagarskonferenser har varit oerhörd proffsig, hon har varit serviceinriktad, snabb med svar, lyhörd och varit till en stor hjälp med planeringen av eventen. Samarbetet har varit ett rent nöje och jag ser framemot fler tillfällen att jobba ihop. Tack Meetx : )”

Paula Arhanto, Administratör
Chalmers tekniska högskola

Konferens: congress.cimne.com/ADMOS2021/


”Jag har arrangerat två veckokurser om multipel skleros för ST-läkare i Neurologi med hjälp av Meetx som administrativt och praktiskt stöd. Den första var en ”vanlig” kurs med deltagarna på plats medan den andra föll mitt i pandemin och vi visste inte om den skulle gå att arrangera IRL. Vi blev tvungna att på kort varsel göra om kursen till digital vilket gjordes oerhört smidigt med hjälp av Meetx och deras tekniska samarbetspartner Trippus. Från att initialt känna en rejäl ”teknikstress” kunde jag nu slappna av och ägna mig helt åt undervisningen i stället. För en fullbokad kliniker och forskare är denna typ av professionellt administrativt och tekniskt stöd livsavgörande för att kunna bedriva regelbunden och högklassig undervisning.”

Anders Svenningsson, Professor i Neurologi
Karolinska Institutet Danderyds Sjukhus

Konferens: mssallskapet.se


We wanted to thank you for the fantastic support you have been providing to us with BEYOND 2020. Preparing such a big conference as BEYOND 2020 is a challenge in itself, and even more so, with the limited staff capacities we have in our Chalmers team. Thus, we could not value more your expertise and support in the different areas we have to cover to make this conference happen, from overall management, to abstract handling, to registration, and….many more other questions you have helped with so far and which are still to come! We could not do this conference without you are the best PCO team we could imagine to work with. THANK YOU!

Izabela Kurkowska
Chalmers University, Project Leader

Konferens: www.beyond2020.se


Stort tack för toppenjobb på Biblioteksdagarna! Ni är alltid så proffsiga och lugna, en stor trygghet att ha er på plats.

Anna Lindahl
Administratör/projektkoordinator

Konferens: www.biblioteksforeningen.se


Vi är så tacksamma för att vi kom i kontakt med Meetx. Som proffs kunde de hjälpa oss med de områden som vi själva inte hade möjligheter att hantera, vilket resulterade i att vi kunde ägna vår tid åt det vi faktiskt skulle, konferensens innehåll. Men en personlig kontakt genom hela projektet upplevde vi att Meetx hade var väl insatta i våra behov och önskemål. Mobilwebben där deltagaren fick ett personligt schema samt information blev grymt bra och uppskattad i samband med vår konferens. Om vi ska arrangera något liknande igen kommer vi absolut kontakta Meetx.

Erika Sahlén
Enhetschef Clinicum på Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Konferens: www.klinsim.se


Med Meetx är vi i trygga händer. Vi har alltid fått utmärkt service – från ax till limpa – med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Anna Härenvik
Psykologikonferensen 2019

Konferens: www.psykologikonferensen.se


”Vi har haft hjälp av Meetx sedan 2014
Vi hade då en världskongress med över 1700 deltagare i 5 dagar, det var en succé på alla sätt.
Sedan har vi haft ytterligare tre konferenser med ca 200 deltagare vid varje tillfälle, i Stockholm, Göteborg och nu senast i Malmö.
Personligen kan jag inte tänka mig någon mer kvalificerad att jobba med, väldigt lyhörda för vad du vill, jätte proffsiga, industrin(våra utställare ) har varit mer än nöjda med bemötandet och service.
Vad jag känner mig mest nöjd med att jag känner mig lugn och att man kan fråga vad som helst. Svarar snabbt på mejl. Inga frågor är för ”dumma”. Tydlig budget som även är lätt att förstå.
Vi kommer att fortsätta anlita Meetx för framtids kongresser!! ”

Jeanette Fingren
Stomiterapeut/Sjuksköterska

Konferens: sskr.nu


Sätter sig snabbt in i verksamhetens behov och löser allt snabbt. Trevliga och mycket tillmötesgående. Får arrangemanget att kännas enkelt trots hård belastning.

Marita Toreheim Kase
Verksamhetschef Neurologi- och Rehabkliniken Karlstad

Konferens: https://neurologiveckan.se


Den 24-25 maj 2018 genomfördes Företagarnas kongress 2018 på Svenska Mässan i Göteborg

Snabb och proffsig service!

Sara Jespersen

Konferens: www.foretagarna.se/event/riks/2018


Den 7-8 maj 2018 genomfördes den 11 upplagan av administratörskongressen med 1300 delegater på Svenska Mässan i Göteborg

”Göteborgs universitet stod värd för administratörskongressen som blev en succé i både genomförande och antalet delegater. En stor del till framgången var samarbetet med MEETX där vår projektledare var mycket proffsig. Hon guidade oss på ett bra och innovativt sätt för att skapa de rätta förutsättningarna för oss och mervärde för delegaterna. Vi satsade fullt ut på att kongressen skulle vara så hållbar som möjligt och använde oss mestadels av ekologiskt material, mat och dryck. Allting var digitaliserat och detta gjordes väldigt enkelt med b.la. en print on demand lösning vid registreringen som MEETX tillhandahöll. Som kund kände vi oss aldrig oroliga utan kunde tryggt kunde luta oss tillbaka och förlita oss på Meetx professionalism och kunskap.”

Anna Sonberger
Projektledare, Mötesservice Göteborgs universitet

Organisation: www.gu.se


Meetx PCO

”Hållbarhet är en viktig fråga för mig och jag blev verkligen imponerad av Meetx koncept. Min proffsiga projektledare presenterade under projektets alla steg mer hållbara alternativ för mig, allt från mat, give-aways och digitala lösningar.”

Malin Levin
Communications and Partnerships
SAFER Trafiksäkerhetscentrum

Organisation: www.saferresearch.com
Konferens: ddi2018.org


”Vårt internationella vetenskapliga möte med 541 deltagare från 51 länder genomfördes mycket framgångsrikt. En stor del i denna framgång har MEETX och deras kompetenta och dedikerade medarbetare. Vi hade ett mycket givande samarbete under de två åren av förberedelser, under kongressen och också i avslutningsfasen. Kommer definitivt anlita MEETX vid framtida konferenser!”

Bengt Hasséus, Docent, övertandläkare

Institutionen för odontologi, Sahlgrenska Akademin

Göteborgs Universitet

Konferens: eaom2018.se


”Jag skulle vilja tacka MEETX för deras professionella bemötande, planering och arbete i samband med Svenska HLR rådets konferens Om Drunkning i Tylösand Juni 2014. Samarbetet före, under och efter konferensen fungerade mycket bra, deras erfarenhet av att arrangera större konferenser och samtidigt tillgodose varje enskild deltagares behov motsvarade väl våra förväntningar på en modern konferensarrangör, dessutom avlastade MEETX oss mycket så att vi kunde fokusera på det vi är bra på!”

Andreas Claesson

Projektledare, Med Dr

Svenska rådet för hjärt-lungräddning

Mer information: www.hlr.nu


”Vi anser helt enkelt att Meetx är en av de bästa kongressarrangörerna på marknaden”.

Pernilla Körberg Törnqvist

Chef Örebro Convention Bureau

Mer information: orebrocvb.se