Alla våra tjänster

Projektledning

En projektgrupp, ledd av en erfaren projektledare, fungerar som er projektsamordnare. Projektledarens uppgift är att, tillsammans med er, utforma riktlinjer för de tjänster som är offererade och skall levereras.

Läs mer

Abstract

Meetx använder ett väl utvecklat och beprövat online-system som används för administration av det vetenskapliga programmet och för att ge support till den vetenskapliga kommittén.

Läs mer

Registrering

Första intrycket är viktigt! Meetx ser till att deltagaren smidigt kan anmäla sig och samtidigt få nödvändig information. När Meetx sköter kommunikationen med deltagarna inför, under och efter kongressen så riskerar inga frågor lämnas obesvarade.

Läs mer

Utställning

Meetx erbjuder skräddarsydda konsulttjänster som riktar sig till alla delar av utställningen. Vårt tjänsteutbud är utformat för att passa våra kunders unika krav på att sälja in, arrangera utställningar och hantera sponsorer i samband med kongresser.

Läs mer

Marknadsföring

 Meetx erbjuder stöd för att planera och genomföra marknadsföringsinsatser. Vi hjälper er att nå rätt målgrupp, förmedla ert budskap tydligt och skapa mervärde för deltagarna. Dessutom ser vi till att all kommunikation och grafiskt material är enhetligt och professionellt genom hela processen.

Läs mer