Kommunikation och marknadsföring

Hemsida

En mötesspecifik hemsida ger ett professionellt och tryggt intryck för deltagare, utställare, sponsorer, föreläsare och andra intressenter. Här samlas all viktig information om mötet, och ni kan kommunicera enkelt före, under och efter evenemanget. Hemsidan fungerar som centralplatsen för all mötesrelaterad information, inklusive plats, program och deltagande föreläsare. Vi fokuserar på SEO för ökad synlighet.

Se exempel på hemsidor här

Marknadsplan

Meetx utformar en skräddarsydd marknadsplan som säkerställer att ert budskap når rätt personer vid rätt tillfälle. Genom att strategiskt planera er marknadsföring kan vi skapa en tydlig röd tråd i er kommunikation och maximera er synlighet bland er målgrupp och intressenter.

Koordinering och planering

För att få den önskade kommunikation och marknadsföring krävs det planering och koordinering. Vi på Meetx kan stötta och vägleda er med vilka insatser som skulle passa för just ert möte.  De kan vara att koordinera och planera hela marknadsprocessen till att ta in underleverantörer med specifik expertis om ett område. Det kan röra sig om grafiskt, copy, social mediastrategi och presshantering med mera.

 

Exempel på marknadsinsatser:

Sociala Medier: Meetx samordnar, koordinerar, gör beställningar för poster i utvalda sociala mediekanaler.

Grafisk profil: Meetx tar fram logotypes och grafiskt material för konferensen. Att ha en specifik logotype, färg och formgivningsspråk är något som ger ett mer professionellt intryck.

Press och annonsering: Meetx koordinerar och beställer pressmeddelanden, annonsering samt samordnar pressaktiviteter.

Trycksaker och Giveaways: Meetx samordnar och beställer trycksaker såsom flyers (reklam), programbok, annonser, deltagarbevis och giveaways så som exempelvis konferensväskor och presenter till föreläsare.

Eventapp

Använd en eventapp för att kommunicera med era deltagare före och under ert möte. Vi designar eventappen enligt era behov, med funktioner och information som passar ert möte perfekt. Enkelt att uppdatera innehållet vid eventuella förändringar och se till att deltagarna alltid har aktuell information.

Utvärderingsenkät

En utvärderingsenkät är något vi på Meetx rekommenderar alla våra kunder att använda sig av. Detta är ett bra avslut på mötet för att knyta ihop säcken gentemot deltagarna. Här får ni som beställare matnyttig information om hur deltagarna upplevde mötet och vad som kan utvecklas och justeras till nästkommande möte.

Skicka förfrågan