Om oss


Sweden MEETX
Vi hjälper dig att skapa framgångsrika konferenser och kongresser!

MEETX  har lång erfarenhet som PCO – Professional Conference Organiser. Vi är en innovativ, driven och kompetent partner och erbjuder tjänster till företag, organisationer och myndigheter som vill genomföra effektiva och utvecklande möten, kongresser och konferenser i Sverige och utomlands.

Vi erbjuder fullständig service för hela arrangemanget och har ett komplett utbud av tjänster före, under och efter mötet. Du kan också fritt välja enstaka tjänster. Till vårt förfogande har vi resurser, kontakter och kompetens. Vårt professionella team ger råd, vägleder, samordnar logistiken och levererar ett möte med full service och med passion för detaljer. För varje projekt bygger vi ett team som står för specialkunskaper inom respektive område.

Låt MEETX bli din nya samarbetspartner!

Företaget

Sweden MEETX AB är ett bolag inom Svenska Mässan Koncernen som ägs av Svenska Mässan Stiftelse. Stiftelsen är ekonomiskt fristående vilket innebär att vi inte har några ägare eller investerare, allt överskott återinvesteras i verksamheten. Sweden MEETX har sitt huvudkontor i Göteborg och tar uppdrag i Sverige och internationellt.