Registrering

Meetx ser till att deltagaren smidigt kan anmäla sig och samtidigt få nödvändig information. När vi hanterar kommunikationen med deltagarna inför, under och efter konferensen så riskerar inga frågor lämnas obesvarade.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att ta ansvar för deltagarhantering och hotell för deltagare och föreläsare till konferenser av olika storlek i Sverige samt runt om i världen. Det har gjort det möjligt för oss att utveckla väl fungerande processer för att kunna leverera bra service på ett effektivt sätt.

Registrering

Första intrycket är viktigt! Meetx ser till att deltagaren smidigt kan anmäla sig och samtidigt få nödvändig information. Ett webbaserat registreringsformulär skapas där deltagarna enkelt kan anmäla sig till konferensen, boka sitt hotell och betala online. Vi jobbar med moderna system och formulären kan designas efter önskemål.

Meetx kommunicerar med deltagarna och ser till så att alla får den information de behöver. Vi skapar en specifik mailadress för er konferens och har erfaren personal som finns till hand via både e-mail och telefon.

När det är dags för genomförande kan vi koordinera sekretariatet på plats och ta emot deltagarna. Vi kan förbereda material, registrera deltagarna, göra ändringar etc. och finnas som en kontaktpunkt för era gäster. Vi kan också hjälpa till att kontraktera och koordinera värdar, värdinnor och volontärer.

Hotellhantering

Meetx bokar och säkerhetsställer hotellrumskapacitet i varierande prisklasser för er konferens. I tjänsten ingår att vi förhandlar priser, bokar och skriver gruppavtal för hotellen samt bevakar och justerar bokningen löpande i förhållande till avbokningsregler.

Deltagarna kan göra en bokning online i samband med registreringen, vid senare tillfälle eller direkt till oss via telefon eller e-mail. Meetx skickar bekräftelse och information till gästen och tar hand om frågor.

Meetx tillhandahåller också en bokningstjänst online för individuella bokningar i Göteborg.

Reseservice

Behöver ni hjälp att boka resor för era talare eller andra medverkande?

Meetx kan hantera bokning av resor för både grupper och individuella resor för talare och andra medverkande. Vi bokar och säkerhetsställer resebokningar i varierande prisklasser både inom Sverige och internationellt.

Är det en större grupp kan vi också förhandla rabatter och bokningsservice via SJ för individuella resor med en bokningskod, allt för att göra det enkelt och miljövänligt för era gäster att resa till konferensen.