Registrering


Sweden MEETX

Första intrycket är viktigt! MEETX ser till att deltagaren smidigt kan anmäla sig och samtidigt få nödvändig information. Ett webbaserat registreringsformulär skapas där deltagarna enkelt kan anmäla sig till konferensen, boka sitt hotell och betala online. Vi jobbar med moderna system och formulären kan designas efter önskemål.

MEETX kommunicerar med deltagarna och ser till så att alla får den information de behöver. Vi skapar en specifik mailadress för er konferens och har erfaren personal som finns till hand via både e-mail och telefon.

Ekonomihantering vid registrering – MEETX fakturerar eller tar emot betalning av anmälningsavgift via en säker kreditkortslösning online. Vi bevakar, tar emot samt bokför betalningarna och i tjänsten ingår momsredovisning.

Planering och genomförande på plats – När det är dags för genomförande kan vi koordinera sekretariatet på plats och ta emot deltagarna. Vi kan förbereda material, registrera deltagarna, göra ändringar etc. och finnas som en kontaktpunkt för era gäster. Vi kan också hjälpa till att kontraktera och koordinera värdar, värdinnor och volontärer.