Meetx i nytt samarbete med Jönköping Convention Bureau

Konferens- och kongressarrangören Sweden Meetx rivstartar 2017 med att inleda en rad nya samarbeten. Ett av dem är det långsiktiga samarbetet med Jönköping Convention Bureau.

För att bredda sitt verksamhetsområde utanför Västra Götalandsregionen har MEETX de senaste tre åren analyserat olika intressanta mötesdestinationer. Jönköping är en av destinationerna som MEETX nu valt att storsatsa i. Vid årsskiftet började det nya långtidsavtalet mellan Meetx och Jönköping Convention Bureau att gälla.

– Vi valde Jönköping Convention Bureau för deras höga kompetens, som vi har uppmärksammat under de år Meetx varit verksamt. I Jönköping finns en rad moderna, flexibla och högklassiga mötesanläggningar i olika storlekar. Här finns också ett mycket variationsrikt utbud av boende, som vi tror kan passa våra långtidskontrakterade kunder, säger Marie Jacobsson, operativ chef Sweden Meetx.

– Genom våra nationella och internationella samarbeten och våra lokala nätverk skapar vi rätt förutsättningar för lyckade möten i Jönköping. Meetx är en aktör som på mycket kort tid tagit stora marknadsandelar, vilket borgar för ett mycket framgångsrikt samarbete som ligger i linje med vårt långsiktiga strategiska arbete, säger Ante Jankovic, manager Jönköping Convention Bureau.

Redan nu är det klart att Meetx projektleder två kongresser på Elmia Kongress- & Konserthus i Jönköping: Reproduktiv hälsa i maj 2017 och Vårmötet 2018 för Svensk Förening för Patologi.

För frågor kontakta:
Marie Jacobsson, operativ chef, Sweden Meetx
E-mail: marie.jacobsson@meetx.se
Tel: 0701–61 68 13

Ante Jankovic, manager Jönköping Convention Bureau
E-mail: ante.jankovic@destinationjonkoping.se
Tel: 0703-15 00 76


Sweden Meetx har lång erfarenhet som PCO – Professional Conference Organiser – och erbjuder en helhetslösning med fullservice för möten, konferenser och kongresser i Sverige och utomlands. Sweden Meetx är en del av Bok & Bibliotek och ingår i Svenska Mässan koncernen.

Jönköping Convention Bureau är en del av Destination Jönköping AB med uppdrag att aktivt arbeta med utveckling och marknadsföring av Jönköping som mötesplats. Jönköping Convention Bureau är med och skapar tillväxt genom möten och ser till att lokala och regionala verksamheter sätts i fokus genom att bjuda in till nationella och internationella möten på sin destination. Den kostnadsfria rådgivningen är till för alla som vill arrangera möten i Jönköping.