Meetx höga kvalitet ger IAPCO-medlemskap

”Vi är glada över att Meetx har lyckats med sin ansökan om att bli medlem i IAPCO. Vi vet att det ofta är en svår resa att nå de krav som krävs av IAPCO-medlemskapet, men deras ansökan var ett bevis på företagets kvalitet och de tjänster som de tillhandahåller”, säger Sarah Storie-Pugh, vd IAPCO.

Meetx är nu godkända enligt IAPCO- standarden. Oavsett var en kongress eller event arrangeras så garanterar IAPCO- medlemskapet samma höga kvalitet. Medlemskapet är också ett bevis på att Meetx personal arbetar på ett professionellt, hållbart och proaktivt sätt. Varje medlem måste uppfylla ett antal kriterier. Bland annat behöver de ha organiserat minst 10 internationella möten, varav fem måste vara över 400 deltagare. De behöver också få positiva omdömen av internationella kunder, lokala organisatörer, delegater och utställare samt genomgått en platsinspektion av utvalda internationella kongresser.

  • ”Vi är stolta över att vara medlem i IAPCO. Ett stort nätverk där idéer, kunskaper och utbildning kan omfamnas för att utveckla hanteringen av framgångsrika möten i framtiden”, säger Marie Jacobsson, Operation Director MEETX.

För mer information kontakta gärna:
Marie Jacobsson, Operation Director
marie.jacobsson@meetx.se

iapco.org >>