En digital God Jul hälsning från oss till er...

…och ett riktigt Gott Nytt År!

Aldrig tidigare har det legat så mycket tyngd, kraft och genuin mening bakom just den frasen – Gott Nytt År! Vi tror att vi står enade bakom känslan av att 2020 blev året som gud glömde. Ett riktigt skitår rent ut sagt.
Ibland känns det svårare att se en mening i ett ordspråk som “inget ont som för något gott med sig”. Men att bara se allt nattsvart ligger inte för oss på Meetx så visst förde det något gott med sig. Vi tog ett jättekliv in i den digitala eran.
 
Rent krasst så ställde vi om hela vår affär på mindre än en vecka i mars. Från att stått i startblocken att välkomna deltagare, utställare, sponsorer, talare och partners på plats på en fysisk anläggning så fick vi välkomna dem i en digital plattform. Vi har lärt oss otroligt mycket på vägen. Vi har gjort massa fel på vägen också. Men det är svårt att utvecklas om man inte begår några misstag. Ingen minns en fegis och för att inte vara en fegis måste man gasa och satsa fullt ut. Med gott samvete så står vi nu inför årets slut och säger: tusan vad vi gasade!
 
Med största sannolikhet så kommer vi starta 2021 på samma sätt som vi slutade 2020. Restriktioner och rekommendationer ligger kvar och fysiska möten kommer inte äga rum i alla fall det första kvartalet. Skillnaden mot i mars detta år är att nu är vi förberedda, vi är rustade och vi är definitivt mer erfarna. Vi tror även att digitala möten kommer att prägla 2021. Bring it on!
 
Inför varje år så försöker vi ha några nyheter att bjuda på, 2021 blir inget undantag.
Vi kan redan nu ge en liten teaser om att vi kommer kunna erbjuda en ny spännande plattform i vår portfölj där ni på ett snyggt, fräscht och användarvänligt sätt kan visualisera er nästa konferens eller kongress.
Efter julledigheten kommer vi att bjuda in till olika tillfällen där ni får chansen att se denna plattform och dess innovativa lösningar. Vi ber er därför hålla utkik i mailen, på vår hemsida och på våra sociala medier efter inbjudan.
 
Som vanligt så ligger miljö och hållbarhet oss varmt om hjärtat. Det är också ett exempel på hur detta ordinära år har fört något gott med sig. I samband med att alla möten blev digitala så bidrog detta till ett mer hållbart och miljövänligt samhälle och år i stort.
 
Vi på Meetx brukar alltid varje år inför jul samlas och ta ett gemensamt foto för att glädja er med. Detta året fick vi inte den möjligheten. Om ni mot förmodan har glömt hur vi ser ut så titta gärna in på vår hemsida eller ring oss via en digital plattform. Där möter ni oss i all vår glans. :)

God Jul & Gott Nytt År!