Vi söker projektledare

Meetx har lång erfarenhet som PCO – Professional Conference Organiser. Vi är en innovativ, driven och kompetent partner och erbjuder tjänster till företag, organisationer och myndigheter som vill genomföra effektiva och utvecklande möten, kongresser och konferenser i Sverige och utomlands.
 
Vi erbjuder fullständig service för hela arrangemanget och har ett komplett utbud av tjänster före, under och efter mötet. Du kan också fritt välja enstaka tjänster. Till vårt förfogande har vi resurser, kontakter och kompetens. Vårt professionella team ger råd, vägleder, samordnar logistiken och levererar ett möte med full service och med passion för detaljer. För varje projekt bygger vi ett team som står för specialkunskaper inom respektive område.
 

Meetx söker en driven projektledare!

Om du är en vass projektledare som vill vara med och utveckla de digitala konferenserna till att bli en hygienfaktor för konferenser och att du känner dig trygg i olika plattformar och har de senaste åren hanterat flertalet digitala konferenser då skall du söka arbetat som projektledare här på Meetx. Trivs du dessutom bäst i en miljö där du kan förbättra ett redan nytänkande, varaktigt och digitalt intresserat team? Meetx står inför en spännande fas i uppstarten efter pandemin och vi behöver förstärka vårt redan mycket kompetenta team med ytterligare en projektledare. Nu söker vi en driven, ambitiös person som har förståelse för kundens behov och förväntningar och som vill vara med och utveckla Meetx framåt.

 

Beskrivning av rollen
Som projektledare på Meetx ansvarar du för att projektleda och genomföra ett flertal konferenser i tätt samarbete med våra projektkoordinatorer, säljare och marknadsansvarig. Som projektledare arbetar du konsultativt mot dina uppdragsgivare och har det övergripande ansvaret för upplägg, tidplan, budget och rapportering i dina projekt. Du leder och fördelar projektgruppens arbete och ser till att dina medarbetare känner sig engagerade och motiverade. Du rapporterar fortlöpande projektets framsteg och avvikelser och planerar åtgärder. Du kommer i olika omfattning att arbeta med flera projekt parallellt. Konferenserna genomförs på olika orter i framförallt Sverige, men även internationellt.

 

Vem vi söker

Vi söker dig som har/är:

  • Flerårig erfarenhet av projektledning av kongresser/konferenser, gärna av vetenskaplig karaktär.
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet är en förutsättning för att du skall kunna arbeta effektivt.
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Insatt och genuint intresserad i de senaste tekniska lösningarna gällande digitala konferenser, plattformar och strömnings tjänster. Meriterande om du har arbetat med detta och är villig att utveckla denna del inom teamet.
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska.
  • Erfarenhet av budgetarbete och ekonomihantering.
  • Gedigen kunskap om abstract och vetenskaplig programhantering är meriterande.
  • Förmåga att samarbeta och kommunicera med kunder och medarbetare på ett positivt sätt, kan anpassa dig till olika situationer och att du vinner förtroende lätt hos dina kunder och medarbetare.
  • Både strukturerad och kreativ och har stor erfarenhet av att leda, planera och ansvara för kongress-, konferens- och evenemangsprojekt.
  • Flexibel och trivs när det är högt tempo då arbetsbelastningen under perioder är hög.

 

Vad vi erbjuder
På Meetx kommer vi att kunna erbjuda dig en utmanande tjänst i en omväxlande miljö där du har stort eget ansvar, ett varierande arbete och möjlighet att utveckla de projekt som du ansvarar för. Du kommer få bli del av ett engagerat och tight team där man hjälper varandra. Meetx är det lilla bolaget som är del av den stora koncernen med många fördelar så som tex. egen hälsoklubb där vi på Meetx ofta tränar tillsammans och viss träning eller att sjunga i kör också erbjuds på arbetstid. Det finns dessutom goda möjligheter att fortsätta utvecklas i organisationen.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi hoppas att du, precis som vi, trivs på en arbetsplats där vi sätter kunden och att ha kul på jobbet i första rummet.
 
Tjänsten är ett vikariat på två år, för vår kollega som är studieledig.
 
Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Maja Törngren, Tf Affärschef 0701 – 61 68 29

Mer info om Meetx – meetx.se
 

Meetx är ett bolag inom Svenska Mässan Gothia Towers som ägs av Svenska Mässan Stiftelse. Stiftelsen är ekonomiskt fristående vilket innebär att vi inte har några ägare eller investerare, allt överskott återinvesteras i verksamheten. Meetx har sitt huvudkontor i Göteborg och tar uppdrag i Sverige och internationellt.

 
Ansök här