Meetx expanderar - projektkoordinator med fokus på abstractshantering

värvar en nygammal kollega – projektkoordinator med fokus på abstractshantering

Vi är otroligt glada över att återigen få välkomna Lina Selin till vårt team. Lina kommer arbeta som projektkoordinator där största fokus kommer att ligga på abstractshantering.

Lina kommer närmast från Västra Götalandsregionen – Sjukhusen i Väster där hon hade rollen som verksamhetsutvecklare med fokus på förändringsprojekt.

Hon är långt ifrån en nykomling i mötesbranschen snarare tillhör hon det mer seniora skiktet med ca.10 år i bagaget. Med erfarenhet från liknande företag och positioner så som koordinator på event och mötesservice inom Västra Götalandsregionen, säljare och koordinator på Congrex och säljare på TUR-mässan så finns det inga uppgifter som är främmande för henne.

Just nu utbildar sig Lina parallellt i – konceptutveckling inom digitala events på IHM vilket är helt rätt i tiden.
Meetx är måna om att alla anställda utvecklas genom vidareutbildning och förkovring för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Vi ser därför att Lina kommer vara en stor tillgång framöver med hennes nyvunna kunskaper och erfarenheter.