Vi som arbetar på Meetx vill önska dig en glad sommar!

Det har varit ett intensivt, underbart, givande och fantastiskt roligt första halvår på 2023 för oss på Meetx. Blandade småhopp med kongresser, möten och konferenser i alla dess storlekar, omfattning och former.

Vi startade året i januari med en mindre digital konferens för 50 personer och avslutade i juni med en större fysisk kongress för ca. 1300 personer.

Som en sommarpresent vill vi dela våra bästa tips för hur du kan arrangera en ekonomiskt hållbar konferens. Vi vill också dela ett vykort från några av de städer vi besökt och visa på hur du kan samarbeta med oss för att skapa klimatsmarta evenemang.
Nu väntar en välförtjänt härlig sommarsemester för oss där vi laddar batterierna tillsammans med nära och kära för att med full kraft och energi möta er i höst!

Läs gärna vårt nyhetsbrev för att ta del av alla tips.

Läs nyhetsbrevet