Meetx 10 år - Ett decennium av mod, samarbete och engagemang

För Meetx kommer 2024 gå i jubileets tecken. Vi firar nämligen 10 år som företag!

 

Meetx som är ett dotterbolag till Svenska Mässan Gothia Towers bildades 2014 då i Bok och Biblioteks regi som senare kom att landa i Svenska Mässan koncernen.
 
Det var ett härligt glatt gäng som i mars 2014 började kratta manegen för vad idag är en av Sveriges ledande PCO:er. Vi kan stolt berätta att hälften av personalen fortfarande är kvar i företaget. Vi kommer under året försöka bjuda på lite anekdoter, bilder och kuriosa som har hänt under detta decennium. Vi hoppas naturligtvis att du vill följa med oss, för det är just tack vare dig som vi har möjlighet att dela med oss av både historia och framtid.
 
Läs gärna vårt nyhetsbrev för att ta del av alla tips.
 
Läs nyhetsbrevet