Meetx - Professionell konferensarrangör (PCO)

Genom att anlita Meetx för din nästa konferens kan du få hjälp och råd att skapa en konferens utöver det vanliga. Meetx erfarna medarbetare hjälper och utmanar er till att ta nya beslut som kommer generera fler deltagare, bidra till en hållbarare framtid och som lyfter det vetenskapliga programmet ytterligare.

Meetx tar uppdrag både i Sverige och internationel

Under många år har vi hjälpt svenska företag och organisationer att planera och genomföra lyckade möten både i Sverige och internationell, allt från den lilla interna säljkonferensen till det stora arrangemanget med deltagare från hela världen. Meetx har sitt huvudkontor i Göteborg och är ett bolag inom Svenska Mässan Koncernen som ägs av Svenska Mässan Stiftelse. Stiftelsen är ekonomiskt fristående, vilket innebär att vi inte har några ägare eller investerare. Allt överskott återinvesteras i verksamheten.

Under många år har vi hjälpt svenska företag och organisationer att planera och genomföra lyckade möten både i Sverige och internationell

Svenska Mässan

Svenska Mässan och Gothia Towers under samma tak samlar kraftfulla förutsättningar för arrangemang av toppklass. En unik miljö för kompletta möten. Vi erbjuder lokaler, teknik, kompetens och service i toppklass!

Läs mer om

Svenska Mässan

Gothia Towers

Här är det gångavstånd till shopping, nattliv, nöjespark och museer och teatrar. På Gothia Towers finner du såväl boende som restauranger och nöjen.

Läs mer om

Gothia Towers