Referenser


SAFER Trafiksäkerhetscentrum – DDI2018

“Hållbarhet är en viktig fråga för mig och jag blev verkligen imponerad av Meetx koncept. Min proffsiga projektledare presenterade under projektets alla steg mer hållbara alternativ för mig, allt från mat, give-aways och digitala lösningar.”

Malin Levin
Communications and Partnerships
SAFER Trafiksäkerhetscentrum

Organisation: www.saferresearch.com
Konferens: ddi2018.org


European Association of Oral Medicine – EAOM

“Vårt internationella vetenskapliga möte med 541 deltagare från 51 länder genomfördes mycket framgångsrikt. En stor del i denna framgång har MEETX och deras kompetenta och dedikerade medarbetare. Vi hade ett mycket givande samarbete under de två åren av förberedelser, under kongressen och också i avslutningsfasen. Kommer definitivt anlita MEETX vid framtida konferenser!”

Bengt Hasséus, Docent, övertandläkare
Institutionen för odontologi, Sahlgrenska Akademin
Göteborgs Universitet

Konferens: eaom2018.se


HLR Om drunkning

“Jag skulle vilja tacka MEETX för deras professionella bemötande, planering och arbete i samband med Svenska HLR rådets konferens Om Drunkning i Tylösand Juni 2014. Samarbetet före, under och efter konferensen fungerade mycket bra, deras erfarenhet av att arrangera större konferenser och samtidigt tillgodose varje enskild deltagares behov motsvarade väl våra förväntningar på en modern konferensarrangör, dessutom avlastade MEETX oss mycket så att vi kunde fokusera på det vi är bra på!”

Andreas Claesson
Projektledare, Med Dr
Svenska rådet för hjärt-lungräddning
Mer information: www.hlr.nu


Örebro Convention Bureau

“Vi anser helt enkelt att Meetx är en av de bästa kongressarrangörerna på marknaden”.

Pernilla Körberg Törnqvist
Chef Örebro Convention Bureau
Mer information: orebrocvb.se